RAINBIRD ÜRÜNLERİ RESMİ DİSTRİBÜTÖRÜ

Post

CEP TELEFONU UYGULAMA KONTROLLÜ MUSLUK ZAMANLAYICISI

Yeni Bluetooth® özellikli musluk zamanlayıcısı BTT’yi Hunter ürün ailesine katmaktan mutluluk duyuyoruz. BTT; bitkiler, çiçekler, fidanlıklar, seralar ve küçük çim alanlar için uygulama kontrollü Kolay sulama çözümleri sağlar.

BTT, musluk ucuyla kullanılacak şekilde tasarlanmıştır. Bu ürün müteahhitlerin, ev sahiplerine sulama işlemini akıllı telefondan uzaktan programlama ve sistemi çalıştırmak için çalıların üstüne çıkmaktan ya da bitkilerin üzerine basmaktan kaçınma olanağı tanır.

BTT, sulama çizelgelerini programlamaya yarayan iki sulama modu ve iki başlatma zamanına sahip mobil iOS ve Android uygulaması kullanır. Döngü modu, fasılalı damlama sulama sistemi veya bitki tohumlarını filizlendirme için en iyisidir. Yağmur Gecikmesi özelliği, soğuk havalarda suyu korumaya yardımcı olmak için sulamanın yedi güne kadar askıya alınmasını sağlar.

Dahili düğme ile manuel başlatma, otomatik kapatma özelliği sayesinde akıllı telefon olmaksızın bir saate kadar manuel sulama olanağı tanır. BTT’nin kurulumu hızlı ve kolaydır. Ayrıca tüm sezon boyunca güç sağlayan iki adet uzun ömürlü AA alkalin pil içerir.

BTT basit sulama işini hızlı ve düşük maliyetli hale getirir. Ayrıca müteahhitlerin ek hizmet ve kolay bakım sunması için kusursuz bir ilave parçadır.

Bluetooth, Bluetooth SIG’nin bir ticari markasıdır.

PAYLAŞ